Follower

Jom KLIK2

Oct 5, 2015

Sembelit...bahaya tau

Zie actually ada masalah susah berat. Rasanya masalah sembeli ler tu kot. Sebab 2-3 hari baru berak. If berak pun, rasa mcm tak puas je.

...rasa cam "benda alah" tu still tak keluar semua. So zie consult ler dgn Rosmiza Ali mana satu yg better zie ambil. Alfalfa or Herba-Lax ni. Mula² nak ambil Alfalfa... but Rosmiza Ali sarankan better zie ambil Herba-Lax dulu if tak nak ambil dua² product.

Harus patuh dgn saranan yg pakar okay. hehehe. So Herba-Lax it is ^_^

Mencuba Shaklee Herba-Lax

Pertama sekali zie makan, zie ambil 4 biji sekali. Sebab ikut general instruction yg tertulis di botol. Rupanya salah pengambilan zie tu. Bhahahaha. Kalau nak ikut pun boleh... tak salah. Cuma takut nanti asyik terberak je nanti kata Rosmiza Ali ...hehe

....nasib baik ler belah malam tu x terberak²... hehe. Syukur. Rosmiza Ali sarankan zie ambil 2 biji (2x dalam seminggu). Sekiranya takde apa² effect... baru up dose ke 4 biji. Nie based on pengalaman regular customer dia.

So far sejak zie ambil 4 biji sekali gus tu (pengambilan pertama sejak beli...hehe), bagus koooo uols, setiap hari zie berak. Normal berak. hehe. Baru hati happy kau. Sebab sangatlah tidak normal utk weols manusia 2-3 hari baru berak.

...sebab kita ni kan tiap hari makan. Tiap hari kena membuang, baru lah normal dan sihat. Now solved sudah masalah susah nak berak a.k.a sembelit zie. Hihi. Siapa yg ada masalah sembelit, 2-3 hari baru berak sekali... zie sangattt sangggatttt sarankan uols ambil Herba-Lax.

Uols boleh direct order dgn Rosmiza Ali ye. Click je nama dia utk uols redirect ke blog dia ^_^ Highly recommended utk uols yg ada masalah sembelit. Zie dah amalkan... 100% berkesan. Janji uols follow instruction seller uols ye.

...if salah makan, jgn ngiyau plak bising kalau tiap jam membuang. Hehehe :P

Boleh hubungi saya, Badariah Binti Umar 017 681 3489 utk dptkn harga murah2 serta khidmat nasihat kesihatan secara percuma :)

2 comments:

Hanis Azla said...

As-salam..

Alhamdulillah.. saya juga mengamalkan herb-lax sebab saya ada masalah sembelit dan berpuas hati dengannya..

Badariah Umar said...

Waalaikumsalam.
Tu la...mmg bagus...tp jgn mkn siang, kang xleh buat keje ;)