Follower

Jom KLIK2

Feb 16, 2015

7 perkataan AJAIB dlm perniagaan MLM Shaklee

Syarikat perniagaan MLM Shaklee dgn 7 perkataan AJAIB iaitu MENARIK, MENAKJUBKAN, BERBEZA, PERCUMA, SATU-SATUNYA & DIJAMIN.

Menarik
- Pelan marketing Shaklee yang MENARIK menjadikan angan-angan anda untuk menjadi jutawan bukan lagi fantasi malah reality. Believe me...!!!

Menakjubkan
- Kebolehan syarikat Shaklee bertahan selama 50 tahun sememangnya MENAKJUBKAN di tambah pula baru-baru ini telah di nobat kan sebagai MLM brand terbaik di Malaysia mampu mengukuhkan lagi pencapaian syarkat.

Berbeza
- Pernigaan Shaklee tidak sesekali mengunakan system pairing dan piramid di dalam pelan perniagaannya nyata BERBEZA dan membuatkan setiap ahli yang mendaftar harus berusaha untuk mencipta kejayaan di dalam perniagaan ini.

Percuma
- Ternyata Shaklee amat mengutamakan para pelanggannya dengan memberikan keahlian PERCUMA pada sesiapa yang membuat pembelian RM 700 ke atas (200 UV)

Satu-satunya
- Kekuatan Shaklee terletak kepada produknya yang semulajadi dan bukan organic dan ia adalah SATU-SATUNYA MLM yang bukan terlalu 'desperate' atau head hunting serta bukan membina kekayaan dari usaha orang lain.

Dijamin
- Dengan tidak mengandungi bahan-bahan yang haram dan terlarang seperti parabens, triklosan phthalates, natrium laurel sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1,4-dioksina dan propilena glikol menjadikan produk Shaklee DIJAMIN 100% selamat.

No comments: