Follower

Jom KLIK2

Dec 4, 2014

Fakta Dish Shaklee Concentratw

Sekilas fakta mengenai Shaklee Dish Wash Concentrate

Get Clean Dish Wash ternyata:
• Lembut pada tangan
• Semulajadi, berasaskan tumbuh-tumbuhan
• Tahan lama kerana kepekatannya
• Menjadikan pinggan bersih berkilau
• Hanya beberapa titisan dapat mencuci timbunan pingan mangkuk di dalam sinki

Tahukah Anda?
Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan yang berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti Diethanolamine dan sodium dedecylbenzensulfonate. Kedua-dua kandungan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

DishWash Concentrated tidak mengandungi bahan-bahan tersebut mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain.

Perbezaan Shaklee
- Selamat
- Tidak bertoksik
- Hipoalergenik
- Tanpa klorin
- Lembut pada tangan
- pH seimbang
- Tanpa bahan kimia berbahaya
- Berkesan

~ Amat berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak

~ Formula pekatan yang hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak.

~ Buih Sabun yang lebih tahan lama

~ Mesra alam
~ Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
~ Biorosot
~ Tanpa fosfat
~ Bungkusan boleh dikitar semula
~ Tanpa bahan pewarna
~ Selamat untuk sistem septik dan pembentungan

Sebeenarnya...saya dah menggunakannya hampir 6 bln lebih.. (dah gunalah baru berani cerita...sbb kalau tak tahu..takdelah nak pandai2 cerita..kan kan..pendek kata..mmg i sukerr...mmg betullah Shaklee ni produk ajaib..daripada vitamin kepada segala pencuci2 rumah ni.... tak kenal maka tak cinta.... )..tapi mmg jimat wooo. Sebotol tu tahan hampir 3-4 bulan tp sayanye dish wash tahan lebih dr anggaran yg shaklee bg sbb saya guna utk cuci botol susu anak& alatan breast pum shj.

Jimat sungguh .... teramat jimatnya.... ..Pendek kata. bukan je jimat..tapi selamat...berkesan..mesra alam... I Love it.. belum cuba belum tahu.. betul tak...

Nk cuba x?
Kalau nk cuba, hubungi saya Bada 017-6813489

2 comments:

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Badariah Umar said...

Tq2...nk ge blog awak juga ni...line cam siput.. :(