Follower

Jom KLIK2

Nov 24, 2014

Herb-lax utk kempiskan perut

Anda mahu atasi perut buncit? Anda mahu kurus dan kempiskan perut? Saya sangat yakin anda sangat mahu, kan? 

Perut buncit ni, selain daripada untuk kecantikan, sebenarnya sangat penting untuk keselesaan kita sendiri. Betul tak? 

Perasan tak, kalau perut kita buncit, boleh menyebabkan kita selalu rasa sengkak dekat perut terutamanya bila duduk. Tak selesa tu. 

Jangan main-main tau, sebenarnya perut buncit ni boleh menjejaskan keyakinan diri kita, Kita akan selalu rasa rendah diri. 

Perut buncit juga boleh menjurus kepada berbagai masalah kesihatan yang lain juga, sebabnya, banyak penyakit sebenarnya datang daripada usus yang tidak sihat. 

Untuk anda yang mempunyai masalah perut buncit ni, saya sangat-sangat sarankan agar anda mencuba Herb-Lax Shaklee. Memang sangatlah terbaik dan sangatlah ramai peminatnya. 

Herb Lax ni setiap bulan sangatlah hot stuff, sangatlah tinggi demandnya, memang sangat laku. Kesannya memang tidak dapat disangkal lagi kerana terbukti berkesan. 

#########
#########

Formulasi Herb-Lax ni terdiri herba semulajadi. 

Ada 9 jenis: alfalfa leaves, senna leaves, anise seeds, blue malva flower, buckhorn bark, licorice root, rhubarb root, fennel seed dan culver’s root.

Apa sumbangan penting setiap bahan ini dalam usaha untuk kempiskan perut kita?

Senna Leaves 
– Merangsang tindakan pembersihan yg lembut pd usus dan perut, percepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

Buckhorn bark 
– Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

Licorice Root 
– Membantu proses detoksifikasi.

Fennel seeds 
– Mengeluarkan toksin yang terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alcohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk mengatasi masalah sembelit dan kembung perut atau usus.

Anise seeds 
– Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

Rhubarb root 
– Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik semulajadi.

Blue Malva Flower 
– Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

Culver’s root 
- Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

Alfalfa leaves 
– Membersihkan usus, darah dan hati.

Apa lagi keistimewaan Herb-Lax ni selain daripada mengempiskan perut?

i.               Membersihkan najis yang tersekat/ tersimpan lama dlm tubuh

    
ii.              Merangsang usus utk mempercepatkan proses pembersihan secara lembut

   
iii.              Membantu masalah sembelit    

v.               Melawaskan pembuangan air besar.

Kalau anda serius nak kempiskan perutsupaya tidak lagi dilabel ibu mengandung, saya akan berikan cara yang tepat untuk memastikan perut anda kempis semula, di samping senaman sit up setiap hari. 

Kalau nak dapatkan kesan yang optimum untuk kempiskan perut dan kuruskan badan sekali, lebih bagus Herb-Lax ni diambil bersama dengan Set Kurus Shaklee.Cepat-cepat lah dapatkan Herb Lax anda hari ini. Lagi lama anda tunggu, lagi lambatlah anda nak kempiskan perut. Jangan perut tu makin buncit ke depan sudah. Uishh tak cun lah nanti... 

########
########
Hubungi saya 017-6813489
Atau Facebook ; Badariah Binti Umar
Shaklee ID 1068887

No comments: