Follower

Jom KLIK2

Jul 14, 2014

Cinch & ESP shaklee

Setiap kali anda minum Shaklee Cinch, anda akan mendapat 24 gram protin, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larut.

Cinch dicadangkan diambil bersama dengan 1 sudu Shaklee Energizing Soy Protein.

Ini penting kerana protin digunakan untuk membina otot, dan ototlah menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori. Makanan yang kaya dengan protin juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antara waktu makan. Tidak lupa juga kepada Leucine yang merupakan nutrisi penting dalam Cinch untuk keperluan tubuh. Cinch ni terdapat dalam tiga perisa yang sedap yang buatkan anda excited dan teringat2 nak minum nya tau..

Faedah Utama Cinch Shake Mix Shaklee

Cinch memberi faedah seperti mengambil makanan, tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut. Antara faedah utama Cinch Shake Mix Shaklee ialah:Indeks glisemik - 22, sesuai untuk penghidap kencing manis.Dengan Cinch Pro, campuran eksklusif protin dipertingkatkan dengan leucine asid amino.Diperkasa dengan leucine untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.24 gram protin setiap hidangan untuk membantu anda berasa puas dan kenyang.Tinggi kandungan serat - 6gm serat setiap hidangan  Glycemic yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.Memberikan 35% atau lebih Nilai Harian kepada 21 vitamin dan mineral penting.Penggunaan soya bebas GMOTiada perasa tiruan, warna dan pemanis

Kesan Leucine Terhadap Pelangsingan Ataupun Weight Lost

Oleh kerana leucine mengawal kadar gula dalam darah dan peningkatan gula dalam darah dikaitkan dengan peningkatan berat badan, para pengkaji sangat berminat dengan leucine sebagai pembantu dalam penurunan berat badan. Dalam satu kajian pada tahun 2006 yang diterbitkan dalam 'Journal of Nutrition', leucine yang diambil bersama protin dan karbohidrat adalah sangat efektif dalam merawat obesiti. Dalam satu lagi kajian pada tahun 2006 yang diterbitkan dalam 'The American Journal of Clinical Nutrition', merumuskan kerjasama antara leucine, protin dan karbohidrat merangsang perkembangan otot pada orang dewasa dan lelaki berusia.Untuk keterangan lebih lanjut mengenai pengambilan vitamin dan supplemen shaklee anda boleh hubungi saya  ek :)

No comments: