Follower

Jom KLIK2

Mar 13, 2014

Kita bakar je...

smlm dh buat tp keras kong.
anak2 kata sedap!
mak depa ni xleh puji,
jd ari ni buat lg.

saya dlm plan nk biz homemada piza.
so kita bljr base dulu.
inilah base piza.
saya xletak topping sbb saya nk mahirkn diri dgn base dulu.
lgpun malas nk suh suami beli bahan mcm2.
nnt xjd, dia senyum yg menyakitkb hati...hihi
jd toping dgn apa yg ada kt umah iaitu
majerin & gula.

so ari ni saya lembutkan doh.
bakar pd suhu 170°c selama 30mnt.

agak rentung luaran.
dalaman ada nampak menarik,
mcm "lubang2" kt roti.

tgu komen 2 hakim kecik yg xblk sklh lg tu.
kalau ok,
sok saya buat lg.

ini kalau mkn ngan kopi o hangat...terangkat abis!!!

kak bed puji diri...

#energizing soy protin shaklee harga promo!
roger kak bed (017-6813489).
nk tgu gaji??
meh booking dulu.

:-)

2 comments:

D.Shahril Hakime said...

oooo... pizzzaaaa.... hikhihkhikhik.... lepas ni kene buat topping dia pulak le..... dah power buat base...

D.Shahril Hakime said...

oooo... pizzzaaaa.... hikhihkhikhik.... lepas ni kene buat topping dia pulak le..... dah power buat base...