Follower

Jom KLIK2

Mar 2, 2014

Inilah realiti

promo ESP utk Mac. Harga jual RM 150.
pm.call.sms.whatsapp 017-6813489 utk harga promo

*******
assalamualaikum.
saya nak share feel pg ni.
seronok sbb skrg rasa aktiviti kt umah bukan sekadar layan ank2 & suami tp dpt share faedah2 produk shaklee. mula2 mmg byk halangan utk kita berjaya, tul x? lg 1, bila kita jual produk, ramai yg takut2 nk say hi kt kita. sbbnye nnt dia ingat kita nk paksa dia beli produk kan. saya pun dulu mcm tu. ngeri nk jumpa kwn yg berbiz.

cth bln ni harga promo ESP. saya xde la paksa, "kak beli ni, bagus!"..."dik, produk ni konpem leh kurus". ...

minta maaf la...saya iklan & jual sbb sy rasa mmg patut org lain rasa kelebihan produk tu. lg 1, sy mmg jual harga murah. xsanggup rasa nk jual memahal.

mcm lari cete dr feel saya pg ni je. saya just nk utarakqn yg SURIRUMAH SEPENUH MASA bukanlah ZERO KNOWLEDGE. we olls jd surirumah sbb sygkn kerjaya sbg ibu sbb ms ank2 dlm proses membesar lah kita nk rasa nikmat dgn diaorg. nikmat rengekan...nikmat mcm2lah dh besar, dlm umur 12thn...percayalah ckp saya...kita nk ge kenduri pun dia org dh tanak ikut. masa tu ank2 byk lebihkan kpd kwn2.

ini pandangan saya. lain org, lain pendapatkan...

peace yo!!!

disemak cikgu BM,
isi karangan lari dr tajuk. jumpa saya lps ni.

hahaha

4 comments:

D_08 said...

takpe... biasa la tu.... hati orang bukan semua kita boleh baca..... lagi satu.... blog kita...sukahati kita la kan???... sabo yee

Bada Ariff said...

skrg sy dh kurang emo2 sbb ank2 dok perati bila kita emo..hihi

Aju Mohit said...

memang kene banyak sabar mebesarkan bebudak ni kan bada, waktu yang paling kesian adalah melihat wajah mereka dimarahi kita, insaflah sekejap, dan semoga kita diberikan kesabaran yang kuat utk mendidik mereka

Bada Ariff said...

haah aju...kerisauan pun sama tinggi dgn kesabaran....