Follower

Jom KLIK2

Feb 7, 2014

Nasi Ambeng

waduh!
enak sekali!

suami saya dh "jem" kepala mikir bila isteri dia nk mkn nasi ambeng pulak.
tp jem dia dh ok...adakah sbb dia telan ostematrix shaklee yg tujuan utk kalsium & ilangkn migrin?? jawapan is: ia juga tu disamping isteri dia dh jumpa nasi ambeng kat pasar pagi jumaat (pg ni ler) behrang stesyen. saya beli 1 je. rm 4.50 ja. kalau time tu dia letak harga rm 10 pun sy beli sbbnye dr ktorg nk kena drive ke sabak bernam atau tempat lain kan.

mmg syahdu tul bfast saya td. tambah heven bila iman tak kacau sy mkn sebungkus tu. mamat tu dh tibai mkn jajan...jajan pilih sendiri kat psr tu wey...oh my son la...

alhamdulillah..Allah bg mcm2 rezeki kt sy.

amin.

#####

korang ada prob buang ayo besau ataupun sembelit. leh cuba salah 1 vitamin shaklee ni. ostematrik tu mmg suami saya amalkn. dh msk botol ke 4 (bln ke4), mean dh seraci. mula2 mkn dlm 2minggu pertama, mmg buang toksin kaw2. skrg mmg lawas abis, siap kena kurangkn dos. pastu blk keje pun still segar tp xde bugar sbb kena buli ngan ank2. migrin pun dh lama xserang dia. ditambah dh xde sakit lutut sbb ms zaman azroy, gila2 remaja...suami saya excident...lutut makan tar...ater oste tu kalsium tambahan.

kalau korang nk cuba...roger sy....harga mmg murah habisss

pm.call.sms.whatsapp
017-6813489
Bada

No comments: