Follower

Jom KLIK2

Feb 26, 2014

Kebaikan Vitamin E Shaklee

Kebaikan Vitamin E SHAKLEE

MANFAAT UTAMA

♥Melindungi jantung -
Pengambilan harian 800IU vitamin E untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, kolestrol, mengurangkan tekanan darah, menghalang platelet darah melekat ke dinding arteri, menghalang anemia hemolii=tik, penyakit jantung dan lain-lain.

♥Mempertingkatkan Kemampuan Reproduktif -
Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Para lelaki yang mengambil 600IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kiraan sperma mereka.

♥Anti-penuaan -
1 kapsul vitamin E sehari membantu melambatkan penuaan, mengurangkan kedutan, garis halus, parut, akne dan bintik penuaan. Ia mampu memulihkan tekstur kulit dan ton muka, dada dan otot peha.

♥Anti-oksidan yang Kuat -
Pengambilan lebiih dari 1,200IU sehari untuk anti-oksidan yang kuat dan berkesan untuk melawan kanser, mengukuhkan sistem imun, menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor, mengurangkan kerosakan akibat radikal bebas. Ia juga memperbaiki masalah oksidasi - katarak dan masalah penglihatan.

♥Kehebatan tenaga -
Meningkatkan kehebatan tenaga seksual dan tenaga dengan membekalkan oksigen yang lebih.

♥Arthritis -
Meningkatkan keanjalan salur darah, membaiki kitaran darah, merawat bahu kejang, pening, buasir, urat varikos, sakit sendi.

♥Menghalang keguguran -
Merawat musculus pectoralis fibrosis otot dada, sindrom prahaid dan sindrom menapous. Digunakan pada ujian klinikal, untuk menghalang kematian janin, keguguran.

♥Membaiki Parut-
Membaiki bengkak dan ulser kulit. Boleh disapu terus pada luka untuk mengurangkan kesan parut.

1 botol Vita-E Shaklee mengandungi 120 biji capsul.
Pengambilan hanya sebiji sehari.
Sangat2 jimat kan??? 

pm fb page Made By Bada
sms.call.whatsapp
017-6813489 ~ Badariah Binti Umar

No comments: