Follower

Jom KLIK2

Jan 19, 2014

My wish --->>>

Assalamualaikum.

terkejut x??? terkejut x???
tetiba n3 saya lain dr Shaklee???
hihi

saya ni masih menabung RM (simpan singgit, belanja dua henget) serta mengoogle gaya bilik jahitan. saya mmg xde nafsu nk buka kedai jait. cukup la sekadar "space" for my hobbies di dlm rumah shj. dpt jimat berganda. ank2 pun depan mata. rasa nk tido, tutup mesin...bongkang dgn ank2.  kalau kt kedai...mcm susah je...tp mmg xhendak saya.

sejak sept 2013 (lama ko xupdate xcete, ye bada?) saya secara serius telah berhijrah (mcm retis, kihkihkih) dgn menghasilkan barut & bedung utk bayi. dh 2 thn menjait, br saya dpt killer produk. itupun sbb nk dptkn materialnye senang, kalau x...dok jahit benda yg x hinggin org nk beli. bluweekk!!!

so far so good & i feel good with thus produk. dlm tempoh sept 13 - jan 14, sudah 6x restock flannel yg sekali saya borong 10m. alhamdulillah. after this, madebybada <<<--- ai pun ada label, hokey...:-) saya produce ank no 4...lari tajuk ko, bada!!!

next step, akan ada tuam baby & bengkung utk mak baby yg boleh lilit2 sekilo dua lemak tu. my plan lah ni...en suami pun dh tanya, nnt nk beli herba2 tuam tu nk berapa guni??? hayak!!!

cete saya sudah merapu.

byk cete lg ni.

c u in next n3...

#hada ke org nk c u nko, bada????

mihahaha

dh abis n3...ada nampak x, my wish saya....

>>>confius<<<

No comments: