Follower

Jom KLIK2

Nov 1, 2013

Bantal Karipap

Assalamualaikum.
November kembali. begitulah setiap tahun. 
selagi bernyawa, Alhamdulillah.
5 nov nnt, 1 muharam. 
bermulalah kalender baru bg umat Islam.
diharapkan, barakah kehidupkan kita lebih baik, InsyaAllah.

hari ni terasa nk kongsi sejenis bantal baby yg idaman mama-mama yg bakal menimbang cahaya mata.
saya pun masih dlm proses tru error utk menjahitnye.
jadi saya attach tutorial dr Auladcolors.

ini hasil gambar google. nnt tuan bantal marah saya pulak sbb ambik gambar dia. minta halal ye tuan bantal :)

Selamat mencuba rakan2 jahitan. 
InsyAllah, jika ada rezeki lebih saya akan restock cotton flannel lg utk jualan by meter.

10 comments:

Mayang ABDUL RAZAK said...

wah dah semakin maju bada sekarang.. chaiyok.. chaiyok semoga berjaya..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. cantiknya. pandai menjahit :)

D_08 said...

wahhhhhh....makin...makinnn...bertambah maju skang niii.... nmpak gayenye bleh bukak kedai dah niii.......

D_08 said...
This comment has been removed by the author.
Mel said...

wahh..boleh ambil idea ni..macam senang je..kot2 dapat baby pompuan lagi mudah nak deko2..letak lace ke tepi2 kan..*terbayang dah dalam kepala* ^^

Bada Ariff said...

bada xpandai buat la mayang...

huhu

Bada Ariff said...

waalaikumsalam...
tingin nak bljr buat..hihi

Bada Ariff said...

en d...alhamdulillah...tp xnak buka kedai..nk jahit kt umah je...hihi

Bada Ariff said...

sila buat mel sbb bada xreti buat...hihi

Sanisah eeiyss said...

eh, is xfolo lagi?

done folo~

#485

(^____^)