Follower

Jom KLIK2

Oct 22, 2013

I'm shaklee, NOW



sy xterfikir nk join shaklee ni wpun telah mengunakan produk dia sejak 2thn lepas. sy bermula dgn mengunakan Trial Set Penyusuan. mmg terbaik. sbb masa tu sy teringin nk susukan bby ke3 sy secara sepenuhnya selama 2thn. tapi niat murni ni selalu mcm2 halangan. disbbkan iman jundice sehingga 2x dimasukkan ke wad jd proses penyusuan secara direct terbantu. terpaksa dipum. sesapa yg ada pengalaman mengepam susu di awal berpantang, akn menghadapi masalah penghasilan susu yg sedikit. jd kita tensen. dgn ank kat wad, susu sikit & jika kita tidak teruskan penghasilan susu, samaada secara direct bf ke bby atau pum utk storage, susu boleh kering sbb masalah susu kering sy sudah lalui semasa anak pertama & kedua. jd slps 2minggu bersalin, sy cuba trial set penyusuan. wpun pada masa itu iman tak nak direct bf dgn sy, sy tetap teruskan mengepam. kais pg mkn pg, kais ptg makan ptg. pum skrg utk dimnum skrg. byk2 kan bagaimana sy berpantang pd masa itu. mmg tido dgn pum je la. syukur bila sy mencuba trial set shaklee & cara mengepam dgn betul, sy dpt hasilkan susu utk 2x iman minum. pd masa tu, Allah SWT je yg tahu perasaan sy. dptla saya tido sekejap utk skip 1 sesi mengepam. menjd expressing mom selama 1bln, mmg mencabar. syukur juga pd Ilahi kerana menguji sy dgn bby xnak direct bf, jd sy terjumpa Shaklee.

panjang lg cete pengalaman penyusuan ni. nnt sy kongsi. pengalaman membuat stok susu utk Iman yg skrg sudah berusia 2thn 1bln++.

Dengan hanya bermula Trial Set Penyusuan :) serendah RM80.00 tidak termasuk postage.


#khidmat kaunter pertanyaan Trial Set Penyusuan, boleh pm/sms/call/email di Made By Bada/Kiosk Makcik Bada/017-6813489/bada_ariff@yahoo.com

2 comments:

diana said...

ramai jugak yang dah join shaklee ni..banyak faedahnya..

Bada Ariff said...

Sy dh lama guna tp br skrg jd ahli... :-)