Follower

Jom KLIK2

Oct 11, 2013

Apa cerita

Assalamualaikum
apa cerita????
byk sgt cerita sampai tak tercerita.

kalau cerita terkini tentang saya, mcm tu juga la..masih dirumah dgn Iman. Iman pun dh 2thn pd 18 sept ari tu. xde sambutan birthday pun sbb umi dia malas...hahaha..sian ko nak, dpt umi mcm ni gaya.

projek jahitan terkini sy, menjahit barut bay, bedung bayi & tudung slkh saiz kanak-kanak. alhamdulillah...asalnya nk buat sample, sekali ada kwn2 order. sy menjahit time iman tido. iman skrg dh pandai tido buai. syukur sgt2. iman pun dh 100% stop bf. terpaksa distopkan bf atas sbb2 yg akan dimaklumkan kemudian :)

hokey2..mai sambung cete jahitan sy td. kalau kata ada nk tgk & order barut, bedung & tudung, boleh xkorang klik2 kat Made By Bada (MBB) ni, detail nye cerita ada kt situ. ada juga jahitan kategori craft yg saya buat. dptkan di MBB ye. MBB tu bukan Maybank Berhad, hokey...

harga yg sy offer sesgt la murah2. cthnye mcm bedung bby, RM10/lai...barut lak RM 3.50....sy guna kain flannel bercorak gitew...rasa mcm cun.....wpun sy nampak mcm syok sendiri...kihkihkih

No comments: