Follower

Jom KLIK2

Aug 29, 2013

groupon - diskaun melampau

assalamualaikum.

sy akan bekerja keras utk update blog setiap hari.

ayat 2thn lepas merupakan azam sblm jd SAHM. tp bila dh confirm jd SAHM ni, tak terbahagi masa 24jam dok kt umah ni. perkara rutin bermula 5am, sudah pasti. ditambah pulak dgn perkara sampingan spt jiran dtg bertandang+berborak=xreti nk balik (hahaha, gurau ye kakak jiran). xpun dpt jemput bfast kt umah jiran selang sebiji rumah, xkan xnak pegi..nnt org kata eksen pulak. lgpun mkn free. tetiba pulak ada aktiviti riadah sesurirumah tangga lain, ajak gotong royong ...wajib pegi kans....awak dh jd SHAM ni....no excuse tau!!!

akceli yg nk share psal 1website ni. diberi nama www.groupon.my. sy mengenali melalui kwn yg dtg utk oter bj ry dia ritu. kisahnye, sy ckp la yg dlm minggu ry lepas, sy ge aquaria+petrosains. sy ckp la, tiket dia sesungguhnya sgt mahal dgn ruangan aquarium yg bila kita "pusing" 15mnt pun dh leh xplore semua. ruang pusing yg kita lalu terownng tu. sib baik ada jaws, xde nyesal by RM 99.00 utk 2dewasa & 2kanak-kanak. pastu kwn sy ni ckp, "akak cuba msk web groupon ni. diskaun dia mmg best. suami sy baru tinted seluruh "odesy" RM300++ je, kalau direct kedai tinted, mau RM1000++." sy mcm 'taksub' juga dgn groupon ni tp xtau camna nk nikmati diskaun diaorg ni. xsilap, rakan blogger kita SYANA br je redeem voucher yg dia beli kt groupon tu. jom kita suh syana cete detail psl groupon...kihkihkih...maklumlah, makcik ni dok kg gesir. nama tempat pun mcm kampung giler (sleng ustaz kazim).


2 comments:

diana said...

groupon memang best..harga terbaik.jimat banyak

Bada Ariff said...

tu la diana....sy baru tahu...hihi