Follower

Jom KLIK2

Jul 22, 2013

Qaseh Gold - Produk Makanan Sunnah

Assalamualaikum.
Isnin yg indah, 13 Ramadan.
anak2 sy br 12 Ramadan...'bocor' 1hari...
bg sy, posa thn yg mencabar. udah mcm bdk kecik, setiap masa jeling tgk jam.
pagi cengini, ok je. bila dh 'pecah panas', bermaksud matahari kuarkan cahaya, automatik sy akan sakit pala+pening pala  tahap gaban.
tanda2 mcm iman nk beradik tu ada tp sy masih lum officially buat medical checkup.
jika +ve, alhamdulillah rezeki dr Allah SWT disebalik kesedihan kepulangan mak ke rahmatullah.
bila dah mula sintom 'pelik2' ni, sy menjumpai supliment produk pemakanan sunnah Rasulullah SWT.
akceli, dh lama tahu produk ni tp xjuga beli. akhirnya sy beli juga full supliment utk sy, suami & anak2.
keberkesanan tu mungkin dh ada tp dek kerana puasa jd xde la nampak ketara. yg pasti, iman pun suka supliment ni. alhamdulillah.
udah beli 'set' maka sy terus register as rakan niaga, nk jd stokis, onkos nye byk deh!
kalau kwn2 nk oder melalui sy pun boleh. cuma kena la tambah kos pos nye. lg pun nk ambik stok qaseh gold ni tak de jauh sgt, dekat Batu Muda, Batu Caves aje.
moh kita nikmati supliment makanan sunnah tanpa was was. kurma ada, delima ada, air zam zam ada, dll.
InsyaAllah nnt sy attach flyers.


*Ya Allah, mudahan berkat bulan Ramadan yg mulia serta permakanan yg bagus dpt memberi kekuatan pd diri saya utk berpuasa sepanjang Ramadan ini. Amin

No comments: