Follower

Jom KLIK2

Jun 7, 2013

Samosa terlebih bakar


Assalamualaikum..salam jumaat yg penuh dgn keberkatan.
kisah rabu lepas, masa ujan lebih. tetiba dpt 'ilhaam' nk buat karipap tp kerana malas nk 'klim' maka saya buat samosa. bila buat mkn, insyaAllah ada lebih budjet. dh bg jiran pun masih ada lebih maka sy nk frozen kan dia. dr google sy dpt info kalau nk frozen kena goreng sekejap ataupun bakar sekejap. jd sy pilih utk bakar sekejap. mmg sy bakar 10mnt. bila sampai tempoh 10mnt tu, patutnya oven sy ni automatik 'mati' sekali dh suhunya. tp rupenya suhunya x'mati' sekali. ni la akibatnya. wpun akibat dia mcm ni, ank sy tetap request, "umi, nk samosa rentung"


2 comments:

D_08 said...

kekekekek....takpe..takpe...ni salah oven tu.... mike tak salah.... hihihihi

cik amal said...

hehehe
xpe.. dalam nya sedap