Follower

Jom KLIK2

Jun 10, 2013

Jambatan Ke-2 Pulau Pinang, RUNTUH

Akceli, cete ni khamis lepas.
sy ada baca kt blog & tgk tv cengitu2 sambil lipat kain.
idak la dpt cete detail benor, berapa yg mati , cedera & bagaimana ia boleh runtuh kan.
bila cete jambatan ke2 penang ni, ms sy masih keje uem lg isu perebutan kontraktor utama siapa dpt.
dedulu juga sy ada ati nk minta transfer ke projek sana sbb dekat dgn mak.
tp, itu dulu...skrg dh lain
sy dok umah senyap2 layan anak2. omak pun dh xde, lg la sy dok umah senyap2.



rini anak2 start sklh.
sy risau ank2 yg sklh mengamuk bila dgn tp jd sebaliknya
yg sklh ok je bgn, yg TAK SKLH meraung sakan
cabaran utk "supir" umi


*tak de benda nk update kansss...ni pun leh kira update gak ye...kihkih


No comments: