Follower

Jom KLIK2

Jun 12, 2013

'Bayi lelaki itu bukan milik Farid dan Diana Danielle'

KECOH satu Malaysia Ahad lalu tentang berita pelakon berdarah kacukan Melayu Inggeris Diana Danielle yang dikhabarkan sudah menimang seorang putera di sebuah hospital di Sydney, Australia pada hujung Mei lalu. Spekulasi mula tercetus dan lebih rancak apatah lagi suami Diana, Farid Kamil memuat naik gambar beliau memeluk dan mencium seorang bayi di laman Facebook peribadinya petang Ahad lalu. 

Lagi kecoh dibuatnya apabila foto tersebut disertakan dengan 'caption' yang berbunyi 'welcome to the world - my boy' sekaligus menguatkan spekulasi yang bayi itu adalah anak kandung pasangan sama cantik sama padan yang mula bergelar suami isteri pada awal November lalu. 

Usaha Yahoo! Malaysia untuk mendapatkan Farid serta kaum keluarga Diana termasuk ibunya untuk mendapatkan pengesahan juga tidak mendatangkan hasil. Panggilan demi panggilan dan mesej Whatsapp dan SMS dilayangkan pada telefon bimbit Farid namun kesemuanya tidak berbalas. 


Cerita seterusnya DISINI

3 comments:

D_08 said...

cehhhh...buat spekulasi je deme ni...ate..tipon ngape le tak bejawab..... bagi penjelasan... bio sume oghang clear...

Mayang ABDUL RAZAK said...

HAH.. PROPA AJE DEPA NI SAJE NAK CARI PUBLISITI MURAHAN ..

bada said...

tu la pasal...makcik bada pun terkujut gak td...hihi...

ok la tu, ada geng terkujut sama :)