Follower

Jom KLIK2

Jun 6, 2013

Aktiviti jahitan - sy suka buat keje yg bukan2






Projek ni sy buat sehari sblm dpt call pasal mak. ntah kenapa, tetiba semangat semacam pd hari tu (sabtu). dlm masa 2jam saya boleh siapkan tempat letak alatan menjahit manakala tempat letak benang tu 30mnt dh siap. sewing tools pocket (letak nama sendiri) tu mmg dh lama sy idamkan sejak sy buatkan tempat letak pencil warna anak2 cuma itu la, nk jd cete kan tetiba semangat menjahit pocket ni berkobar2. rupenya ada kisah slps itu.

al-fatihah utk mak. semoga mak tenang disana.

smlm (rabu, 5/6/13)  pakndak & makndak dtg singgah umah sy di gesir. tima kasih pakndak & makndak sbb sudi singgah umah sy & dpt juga sy msk dinner utk mereka berdua. pakndak adalah abg kpd mak. katanya, dia teringatkan sy sgt2. sblm dia bertolak blk ke ipoh (umah pakndak di ipoh), berlaku juga adegan sedih. iye lah, mak adik dia & sy merupakan satu-satunya ank perempuan mak & yg bongsu pulk tu. sy pun xpasti apakah yg berlegar2 dia fikiran pakndak. 


1 comment:

D_08 said...

apelagi... bulih buat bisnes ni........