Follower

Jom KLIK2

Nov 21, 2012

Baju Kurung Kedah

sejak SAHM ni gambaq pun dh malas nk rotate


Baju utk mak. english cotton gitew. sejuk dipakai tp sgt la kedut pas basuh. mak pakai kt umah je takkan nk iron kannsss. sib baik corak kain ini berjya "mengaburi" kedut 1000 itew. 'harus' pas ni aku cari kain 'kategori' lain utk buat baju kedah.


mak : hg buat baju ni besar2, senang aku nk bernafas

kihkih..lawaks betui mak aku ni.


jom 'merempit' utk baju kurung nursing lak. sila google rupe baju kurung yg ada 'tingkap' kt depan baju kurung. sesuai utk mak2 yg menyusukan bby mcm aku ni.


sudah 1thn 2bln aku full bf Iman. alhamdulillah...



2 comments:

kakngah said...

last 2 weeks aku dah lenjan 7 pasang baju kurung kedah untuk nenek dakEpal. tahbila nk hntr bkl kampung pun tak tau...

nursing kurung's pulak aku dah buat selai untuk adk aku.

bada said...

aku kategori jahit santai....hg dh ketegori hebat menjahit...hihi