Follower

Jom KLIK2

Oct 11, 2012

Agrement baru dgn PTPTN(Ujrah)

akhirnya, dpt juga agrement baru dr PTPTN. wpun ada yg kata  ujrah ni merugikan pembyr tp bg aku ia sgt ok bagi aku yg baki ptptn yg mengunung tu. jd bila ujrah dilaksanakan, tempohbyrn selama +-15thn dgn kadar +-150(aku genapkan, malas nk transfer 141++ tu) & caj pentadbiran 1%. compare dgn dulu, caj perkhidmatan je RM44++.
15thn baru settle bayo utang, time tu ank sulung aku dh ambik PMR eh, PMR dh mansuh masa tu...kihkihkih

2 comments:

ilia said...

wah...selepas membaca entry nih..aku plak yg xsabo nak membyr hutang...hahahahah...lepas nih nak kaco ptptn selalu demi mempercepatkan urusan ujrah.

bada said...

jom kita byr reramai. 1thn juga la baru dpt blk agrement ni..hihi