Follower

Jom KLIK2

Sep 3, 2012

Masuk opis

dahsyat makcik kan, org lain cuti 1week tp makcik cuti 2weeks gitew. td masuk opis kejap, buang habuk kt mesin2 makcik yg tersinta tu. dpt la oter suar raya pinggang gelebeh dgn skirt ank dara adiah dr kakngah @ lin.

ahad lepas rakan2 sklh menengah dtg lepak umah. mmg gelak tahap mengilai. ank2 dh sesiap pas kat laki masing2, suh jaga. mak2 nk bergumbira, budjet zaman masih dara dulu la. dh 14thn(pas SPM masing2 mengejar cita2) xjumpa secara serentak cengini, mmg kecoh abis la. ada yg menguncup, ada yg mengembang...pepandai laki memasing jaga bini kan. anak pun ada yg 1, ada yg 2 & ada yg 3. pertemuan ni pun tak de la semua geng makcik seramai 10org dtg. 50% je yg free. ada yg dok menghitung hari nk lepas pantang. sian kwn kita, pantang time raya.


malas nk cete pasal mini reunion lg sbb mood mlm ni nk cete kisah ptg td. tgh nidor kan ank, member putrajaya call. "bad, ko jaga anak kan? ko nk biz x?". makcik ni kalau nk join biz, awal2 soalan akan tanya "berapa fee?" kalau ober 100, confirm makcik reject. makcik malas nk minta dr pakcik rm kalau utk byr fee mahai2 nnt dia 'buat muka' hahaha. dok sedap pot pet pot pet, ater bdk kecik jiran sblh pinjam. dekat sengah jam phone kt tinger, hangat bedengung tinger makcik dgr minah comel tu cete, maka makcik pun ter'saruk' nk join. tak perlu haqak, mmg CONFIRM makcik akan gune media blog ni utk promote. tiade paksaan, atau ada mate yg memerhati bak kata kiah propa kan. makcik iklan aje. kot kome suke, roger2 le kot tak suka jgn lak tak dtg langsung teratak usang makcik. eh nnt la makcik iklan, yuran lum bayor..ahaks...


eh sambung blk. kalau kome nk tempat skirt ala cinderella nk match mak ngan ank roger le makcik. member makcik yg dtg raya ahad td, udah sibuk cari kain material lycra nk tempah se'boria' ngan ank dara kecik. opis makcik udah buka...meh buat tempahan. agak2 makcik tak reti jahit paten yg kome org nk, makcik bgtau ye.


*mlm ni cete mengapu. maaf ye semua!!! no pis, tenet mcm har**. next n3 makcik bubuh gambar bebyk.

No comments: