Follower

Jom KLIK2

Jul 10, 2012

1 bulan 1 gram



Makcik sedang mengira jari jemari tangan n kaki, sama ada berbaloi tak untuk melabur dlm omas.Nak guna mesin jepun tak berbaloi lak coz 1gram je, hahaha... mungkin nafsu ini terpengaruh dek posting wall rakan2 di fesbok. makcik ada pm member yg kempen 1 bulan 1 gram ni. bila dia nyatakan harga omas tersebut, rasanye nk kansel beli cincin raya lah. acu cuba try test dlm bentuk 'tablet' omas kan. 1gram pun jd la. 10bln = 10gram. sikit2 lama2 jd bukit. dh membukit, leh mengunung kan.


ada yg nk simpan sesikit la, kot bebyk kena zakat kan maka leh la add or pm my friend FB Faidul Rahhim. kot nk mention nama makcik Badariah Umar pun boleh tp sesungguhnye makcik tak dpt % pun utk promote kempen ni :)




2 comments:

Zuraida Rahim said...

Bada, aku suggest better beli brg kemas sbb boleh gadai bila terdesak tp gold bar ar rahnu x terima kalau nak gadai

Zuraida Rahim said...

Bada, aku suggest better beli brg kemas sbb boleh gadai bila terdesak tp gold bar ar rahnu x terima kalau nak gadai