Follower

Jom KLIK2

Jun 14, 2012

Tlg pilihkan

Makcik nk sgt FRY PAN. dedulu  cosway kuarkan 1jenis je FP ni tp smlmsampai katalog redem, ada 2jenis FP. harga sama.dh fening mana 1 nk pilih.


kawan-kawan, tlg pilihkan utk makcik ye.




Chefel dibawah ni utk tatapan workshop girl tu. installament di TERIMA, kehkehkeh





tetiba teringgin BBQ set ni pulak.pn aju lak tonton bbq guna ni kt restoren yg dia lupa nama tu, hihi





* pg td saya dikejutkan ngan berita pemergian senior UKM/PERMAJ yg juga mantan YDP kolej Burhanuddin Helmi sesi 2000/2001(kalau xsilap la, sbb saya bdk kolej rahim kajai), arwahyarham Muhammed Fahmi atau dikenali sbg Dewa. beliau terlibat dgn 1 kemalangan jlnraya. beliau meniggalkan seorg balu & sepasang cahayamata yg masih kecil. jenazah akan disemadikan dijohor  pd hari ini juga setelah selesai postmortem diPPUM. menurut sumber yg boleh dipercayai abg dewa dr trengganu tempat beliau bekerja & pulang ke kl menaiki moto & ingin membuat kejutan pd isteri serta anaknye. namun, kejutan tersebut menjadi sebaliknya. Al-fatihah. semoga beliau ditempatkan dikalangan insan yg beriman. Allah SWT lebih menyangimu kerana kamu sorg yg sgt sgt sgt baik dimata ku. Amin

5 comments:

syanasaid said...

amik yg chefel tu la
aku pakai tu sonang
bakar2 pn mudah

syanasaid said...

amik yg chefel tu la
aku pakai tu sonang
bakar2 pn mudah

kakngah said...

nak chefel!
tak nampak la harga chefel tu...
kt FB rm120.

bada said...

ye ke syana??? ubah fikir blk la...hahaha

bada said...

lin...chefel cosway berganda mahai dr fb wey...tp ada gak statement dr kastemr ckp "wpun mahal brg cosway ni tp dia berkualiti" <<--- ayat mcm promote kan, harharhar