Follower

Jom KLIK2

Jun 15, 2012

Tak salah pun, leh mohon MAAF juga

Assalamualaikum. 
Pagi jumaat yg indah. Apa2 pun, makcik nk mohon maaf dulu pd yg melawat pondok usang makcik ni. maaf kerana makcik xdpt nk berkunjung bals pd waktu siang atau kata lain opis hour sbb lappy makcik 'disebat' pakciknye. pakciknye skrg ni bz melampau, kira tahap bzbodi la, kuikuikui. jd makcik 'berjln' balas pd waktu mlm aje. itupun kalau bateri makcik ni full, kalau seblknye tumbang sampai isyak pun dh ujung2 nk masuk subuh, tak boleh nk kata apa la. pc ada je tp asal monitor nyala, si kenit melompat dlm walker suh pegang dia sbb dia nk main keyboard. keybord pun dh barai coz mamat kenit tu dh hempas kelantai 2hari lepas. ank no 3 mmg perangai huduh ke? jgn lak ada anak no 3 yg baca n3 ni, makcik lari lelaju kalau korang kejor. 










merujuk gambar yg dilampirkan, yg mana bersesuai utk manusia mcm makcik yg suka bertenet??? cer cete, cer cete...kot2 ada budjet leh minta kt pakcik. ingat minta beli gula2 je kan...mcm pakcik nk bg sgt, minta 'tab', dia tab tab lak nnt, minta 'note', mau dia notenye makcik kat esbok bebyk. eh korang, makcik tingin BB la. bukan 'bayi' lg ataupun  BB cream TAPI Blackberry. ok x?


makcik dh ngarut ni. ritu TLG PILIHKAN, rini tanya benda teknologi canggih lak. tu la, tak keje ni tinggin mcm2. makin 'bzbodi' laki aku nk penuhi permintaan bini dia yg makan tanggung & dot dot....sambung ayatnye sendiri...



* makcik suka letak gambar besar2 sbb baru tahu leh X-LARGE kan gambar yg kita attach 

( ^____^ )

2 comments:

Aju Mohit said...

uishhh bestnya nak dapat tablet baru ye, aku nk bg pendapat pon tak reti, sebab tak pernah beli yang canggih cenggini hehehe, katanya galaxy note mcm best je

bada said...

verangan je kot...laki aku GM (general macai aka despatch aje)...hihi