Follower

Jom KLIK2

Jun 28, 2012

Misi : Mencari Buai 2nd utk Iman

sesapa nk let go buai bby yg bentuk 4segi (buai cangkuk TANAK ye), bgtau ye.
kedekutnye ko, makcik!
makcik mmg kedekut, sejak xkeje ni...hahaha. 
skrg makcik nk cari yg 2nd aje, ater famili plan, iman ni bongsu.
nk beli baru pun mcm ralat je.
kot2 dpt buai 2nd ngan harga yg releven RM100, makcik nk aje

lg 1, kot sesapa nk let go stroller memurah RM 100 RM90 & condition yg bagus, bgtau makcik juga lah
malas nk membazir coz kt umah ni ada 4 stroller

1. handle sehala je. statik tak leh kedepan, jd iman dh lasak. buat makcik nolak dr blkg & dia duduk depan meniarap, tak ke tergolek ke jln.
2. handle leh depan blkg. udah bajunye dibasuh guna mesin, hancur pelapik kerasnye. udah sebey nk beli 'baju', asyik xngam aje.
3. yg ini pulak, kakak ipar udah booking. takkan makcik nk potong line ^^"
4. kuncup aje strollernye. rupenye udah rosak xleh kembang.

ish, mcm2 aje


makcik ni dr ank sulung, alhamdulillah byk dpt sponser barangan 2nd ni. makcik xkisah. baru (abis duit aku) 2nd (slmt duit aku, wakakaka). jdnye, xsalah berjimat. lgpun ikut kemampuan. pakcik ok je nk beli cuma makcik xgemar mengamalkan pembaziran. wpun org perak kata, biar papa, asal bergaya. huahuahua.




*kalau ada yg nk adiahkan FREE pd iman, ai terima ...hihi

2 comments:

*azni* said...

cuba tgk dlm mudah kak..

bada said...

dlm mudah lum tgk tp dlm fb ada gak respon tp buai yg jenis cangkuk ujung besi...ngeri le pulak..

apa2 pun tqvm azni, coz remind akak pasal mudah dot com, skrg gak akak terjah :)