Follower

Jom KLIK2

May 4, 2012

setiap thn, MAY bulan yg paling dotdotdot

Ada apa dgn MAY? mmg dotdotdot poket tau. kalau nk seleberate sesatu, kena pinjam kt angah derrrr sbb along kejam kalau x dpt bayar blk...hihi #1 besday kekanda suami = 4 may < --- TODAY !!! #2 aniveseri kami laki bini = 21 may #3 besday anakanda akmal = 29 may thn ni, mmg tak de la saya nk open table. dh tak keje. jd sendiri besday, sendiri open table ma. lg pun, mcm le tetiba thn kitorg open table, hahaha. selalunya, beli blckforest kek tu yg plg kecil ngan kefsi, makan 4beranak. saya mmg tak pandai nk buat besday party pun. ini cete bab besday party anak2. lgpun thn lepas2 saya koje (alasan munasabah tu) pastu anak2 pun kecik la, tak tahu apa TAPI utk 2012 ni besday anak2 mmg saya tingin nk buat makan2 atau nama lain besday party. thn ni akmal 6thn,ilhaam 5thn...dh pandai pilih paberet fot jd seronok kalau nk sediakan.

2 comments:

Aju Mohit said...

wah bulan may penuh dengan celebration hehehe, ko design sendiri ke blog ni? nmpak kemas jek

bada said...

tu la pasal aju...bulan May mmg rabak..sib baik aku dh xkeje...hahaha


ha'ah aju, design ni aku godek2 sendiri...sampai modem kena panah petir la nye nk design ni,hahaha...