Follower

Jom KLIK2

May 4, 2012

Kek Pelangi - Utk Birthday Man

Macam x caya, kalau saya dh siapkan kek pelangi cengini. sila la percaya, bahawa gambar yg ditempek ni, saya kutip search kt google nok. 






Cantik x kek pelangi tu. mantap kan kalau saya dpt buat. Sok mcm kena berombongan ngan anak2 ke kedai kek utk buat kek pelangi utk birthday man. man la sbb dh tuhak. kalau muda, baru birthday boiboi. jgn la serius mcm saya tak reti buat kan. sbb akhirnya kek saya akan jd cenggini spt dibawah





kalau jd mcm ni, vanga juga sbb corak dia selari.

corak ni pun mcm selari juga kan. nak makan pun rasa lain, ater dh cantik cengini. harap2 kek pelangi saya nnt tak berlari2 laju ataupun lari anak ataupun lari 4x4. bior la dia jogging stail birthday man nye umur, hahaha. 


3thn lg, kekanda epin akan memasuki usia yg kena berjaga2 sbb umur cengitu, ramai org kata lelaki ulat bulu miang. mana2 je la, janji saya nk realisasikan cita2 nk buat kek pelangi mcm gambar no 1 dia ats. leh mencabar skill memasak kek. dlm bidang masakan saya nk fokus, apam polkadot & cupcakes aje. 


mudahan, angan2 & cita2 ini menjadi kenyataan. Amin.


* n3 sblm ni kacau bilau xde format. kalau yg ini prob juga,tak tau nk kata apa la...tutup lappy la jwbnye.

No comments: