Follower

Jom KLIK2

Apr 24, 2012

RASA

Iye nak, ini majalah RASA. Iman telah meRASA majalah saya. cover page nye dh sumbing sbb iman mengigit. lunyai dek air liur. RASA ni baru 2jam dlm tgn saya. nak marah, konpem xboleh...ater bdk tak sihat, layan je la apa benda yg dia suka. jgn dia telah kertas tu, udah le.


RASA edisi MAY 2012 syok sesgt sbb edisi hidangan pengantin. last year saya terlepas edisi hidangan pengantin & gubahan. sib baik, last week saya jengak page RASA di mukabuku. admin dia mention tentang topik utama RASA utk may ini. jd kot sesapa suka bab2 hidangan pengantin & gubahan, boleh dptkannye. weekend ni bermula festa buku antarabangsa. apa lg, leh beli kat sana, maybe ada diskaun kaw2 kot.






**resipi yg saya idamkan ada dlm tu. resepi apa??? kuih lepat pisang...yeppi...tgu iman benar2 sihat baru saya nk lepak kt 'studio' dapur semula. 'studio' jahit dh terbengkalai dekat 1week sudah. tempahan tudung  masuk lagi...hukhukhuk

No comments: