Follower

Jom KLIK2

Apr 6, 2012

Pecah Dara

Selepas akmal Koyak Plastik
KINI giliran umi akmal lak pecah dara. Oppss jgn salah faham, saya pecah dara suprise dr yayang kekanda epin. serius beb, saya mmg kaget masa dpt seketul kotak ni. test drive bak kata org lembah tu, mmg berdesup pegi, wakaka. yg best test drive saya ni diiringi muzik tagisan si iman. dia takut bunyi mesin jahit tepi ni pulak. tanak cete panjang sbb selai tudung pun lum siap keseluruhan (termasuk tudung org lembah tu), maka saya sajikan gambar kotak mesin sudah la. hihi



Buat yayang kekanda Epin (dia suka baca blog saya ni):-
infiniti terima kasih dgn suprise awak tgh2 malm dan i lap u very strong lah BUKAN semata2 awak adiahkan mesin ni TAPI sbb awak beri peluang saya lakukan apa yg saya minat iaitu MENJAHIT. wpun sejuta org sapot saya utk menjahit ini, namun sapot dr suami adalah yg paling utama SEBAB utk beli brg jahitan saya kena minta dr awak juga....hahaha








5 comments:

Aju Mohit said...

Ala bestnya nnti tepek hasil di bada, aku dh lama nk blaja menjahit tp Asik tertangguh

bada said...

ntah la aju, bila nk betul2 siap tudung ni...

request jahitan berderet...huwaa


aju, jgn tangguh2 sbb leh jd hobi kt umah bila adam dh besar nnt :)

bada said...

ntah la aju, bila nk betul2 siap tudung ni...

request jahitan berderet...huwaa


aju, jgn tangguh2 sbb leh jd hobi kt umah bila adam dh besar nnt :)

kakngah said...

wah.... 4 gelendung benang.
hebak abe epin mu.....

bada said...

kenapa wey, selalu berapa gulung?? aku tak tau dia nk beli...hukhuk