Follower

Jom KLIK2

Apr 3, 2012

Biasiswa

Betapa beruntungnya mereka yg dpt menerima tajaan biasiswa. saya dulu masa study, tak pernah terfikir nk apply biasiswa. ater, ank petani mana la tahu 'link2' yg offer semua itu. dpt masuk u tu pun kira suprise! hihi ...isi borang UPU pun main hentam keromo je. *udah teringat peristiwa beli borang UPU kt BSN Simpang, Tpg...sampai pecah cermin kaunter BSN tu sbb berebut nk dptkan borong UPU. kes takut borang abis, takkan nk kuar esok lak, dh la umah jauh kt kg. agaknyekan, cer bygkan sistem on9 UPU skrg ni bila diserbu mcm kitorg serbu kaunter BSN.. ish, xleh byang apa yg pecah, kehkehkeh

masa meninjau2, taip2, godek2 pakcik google, terjumpa ePutra. mcm2 info yg sesuai utk bbdk yg nk apply u, yg nk apply scholership dll yg berkaitan ngan pendidikan. nk cari keje pun boleh kat sini (KPLI & DPLI). korang klik je ePutra, sampai kat sana search la apa benda yg korg nk.



*blogspot berwajah baru. auummm...

4 comments:

ajumohit said...

mcm2 biasiswa skrg ni kan bada

kakngah said...

kannn.. pny senang bebudak skrg. aku dulu nk amik borang giat mara kt mn pun tak tau..

bada said...

tu la aju...zaman kita kalau byk offer mcm ni, tak de la pening nk bayo blk ptptn..huhu

bada said...

ha'ah lin...belajar dr diri sendiri(ptptn)...harap2 anak2 takkan terjebak mcm mak dia ni (15thn nnt baru abis bayo utang ptptn, wakakaka)