Follower

Jom KLIK2

Mar 28, 2012

WW -> Cuti-cuti M'sia 2012 - Day 2

Today, tak berapa nk WordLess .. kuikuikui

Dari Penang kami terus ke negeri jelapang padi dgn niat bermalam di Hotel Seri Malaysia, Sg Petani. Percutian sambil kerja, jd saya & anak2 lepak hotel aje sbb en suami kena keje. Pusing pekan sg petani pun mcm xde apa, lgpun bawa anak kecik ni mcm xbest nk jln2 guna kaki ataupun meronggeng memalm sbb si kenit nk zzzzz. Bermlm di sg petani, sok nye ke alor star sblh pg & petang ke kulim. sblm ke kulim, kami singgah seberang jaya. mmg konsep jln2 letak montot, jd kalau nk snap gambo pun, 80% dok dlm kete. len kali la, ambik gambar lgpun mmg 'paten' famili ariffs ni tak suka ambik gambo sbb memasing nk masuk dlm gambo, sapa yg nk 'tangkap' gambarnye, hihi. Jadi layan je la gambar paling best kami ambik sepanjang percutian ke utara.











Pckg cuti 2hari 1mlm je, mlm seterusnye blk umah mak. soknye tu isnin, anak2 ponteng sekolah sbb en suami kena pusing setiawan & ipoh. dh settle ipoh, maka pulang la kami ke teratak indah behrang station ini. saya & ank2 teruskan percutian membungkang diumah manakala en suami teruskan perjuangan mencari rezeki.


Tima kasih kekanda ariffin, wpun ada Plan yg tak jadi, dinda pasrah <<<---dlm ati ni 'bengkek' je...hihi

2 comments:

ajumohit said...

bestnya cuti2 malaysia bada, nak itut!!!

bada said...

boleh2...hihi..


jom ge pangkor. dedulu masa dok ipoh kenapa la kita xjln2 pangkor kn???