Follower

Jom KLIK2

Mar 3, 2012

CUti Sekolah - Smgoi, serembam, morib, banting???

yeepi!! cuti sekolah. lambat lg nk cuti, saya dh advance n3 ni, kuikuikui. sejak jd SAHM ni & anak2 dh pra school, nk blk kg pun tgu cuti sekolah. jd kepulangan ke kg smgoi utk cuti sekolah penggal pertama (dh lama tak sebut PENGGAL)mcm2 agenda nk kena buat. mcm biasa la, saya akan dihantar bercuti bersama ngan anak2 aje sbb en suami bekerja (susah benor nk apply cuti, mencik!!). nk kena plan awal sbb time cuti sekolah juga byk kenduri kawin. errmmm, harap2 bekesempatan utk pulang ke kg & menuntut ilmu. suka mak bdk ni tau, hihi



in 1week ni juga, ada plan nk melompat ke soromban (insyallah). jika jd plan nye, otw blk dr soromban nk ke banting. morib & banting berdekatan kan??? mungkin banting d'best choice tempat utk disinggahi. nk ke pee dee, malas le pulak. jd sesapa yg leh bg info pasal aktiviti & tempat menarik kt banting. dh lobam mata + fening kepala surf tenet cari info 'pelancong' kt banting ni. kalau boleh, nk bermlm kt sana sekali nk ber c-food sekali. leh la share tempat nginap yg selesa & MURAH serta tempat makan yg best & SEDAP.



mak suka je bila org ajak jln2 makan angin secara FREE , wakaka.




**n3 org yg terjaga ditgh mlm. merepek sikit le ayat nye...(kul 2.30am, xngantuk lagi...huwaaa)

2 comments:

kakngah said...

oi mokcik!
awat hg tak tidoq lg??

musim cuti sklh takde maknenyer nk dpt tmpt stay yg murah huhuhu!!! kalau ada musti fully booked.

lg 1.. sila la buang word verification hg ni...

bada said...

itu la..plan telah bertukar....bawa khemah..jimat kos..hihi...


camno nk buang verification tu ye????