Follower

Jom KLIK2

Mar 10, 2012

Cuti Sekolah Bermula - Ummi yg paling happy :)



Apa Pun Tak Boleh (APTB). selalunya bdk sekolah & cikgu yg happening bab cuti tapi 2012 ni saya lak yg happy-happening. apa tidaknye, time cuti sekolah la saya leh lepak kg halaman lama2. agrement ngan en suami mcm gitew, asal cuti sekolah je saya akan dihantar pulang ke kg. maka dgn rasminye, saya leh merasa kehidupan dikg spt zaman ank dara gitew wpun skrg ank dh 3. leh teman ibunda & ayahanda yg semakin uzur. dapt juga mencurah bakti dgn meringankan rindu2 diaorg kt anak2 saya. windu pun 1 bebanan juga tau. kalau tak caya, acu cuba try test bila en suami atau anak2 berjauhan, hah! merasa rindu yang membara itu.

insyallah, saya & anak akn berkampung 1week shj, ater cuti sekolah pun mmg 1week aje. tp skrg ni bergantung pd en supir yg akan menjemput ktorg. errmmm, bila dh berdriver ni, kdg2 kena plan betui2. kalau sendiri tekan minyak, senang je.

harap2 juga dpt 'lajak' percutian ke utara (sblm ni kengkunun nk ke selatan tp en suami dpt schedule baru pulak utk pergerakkan keje dia, huhu). tu la saya@famili x boleh merangcang awal2 sbb last2 jd plan lain.

kalau ikutkan, mlm ni saya dh sampai kg tapi tetiba en suami ada dinner ngan bdk2 opis. ni la nasib suri rumah kan. betui2 suri tgu rumah. hihi



.:: ada pengumuman penting ::.





ehem..ehem..testing 1..2...3..



ALL ABOUT US, takkan bersiaran selama -+7hari.





ececeh. dan....ada lg ni.....dlm temph percutian di kg, saya akan menuntut ilmu. ilmu apa??? TUNGGU......


DOAkan saya dipermudahkan sepanjang proses menuntut ilmu tersebut ye.

Amin.



wokey semua, SELAMAT BERCUTI sekolah

2 comments:

syanasaid said...

lain macam nk pegi menuntut
hehehee

bada said...

tu la syana, dah tetua ni baru nk nuntut ilmu ni ...kehkehkeh