Follower

Jom KLIK2

Feb 16, 2012

Tepung Kek Segera




Layan pic dilampirkan. hah! jgn ingat ini 'barang' adalah salah disisi undang2. den tak buat koje giler, hihi...kata tepung, kang org ingat den niaga dadah..wakakaka...

korang rajin buat kek tp malas nk sukat2??? sila la order kt saya. stok ini je yg ada, ala2 test market gitu TAPI wpun test market akan sampai stok baru utk tepung ini tau. jd utk maklumat lanjut, mcm biasa sila ke my KOLEKSI INDAH (udah mcm kedai runcit, semua benda den jual kt situ) utk maklumat lanjut. seyes, den dh test buat...mmg senang & rasa dia mabeles!!!

Happy Soping !!!!



Rakan sekelian:-
saya baru baca status salah seorg rakan di fb, dimana rakan kami (bdk oleokimia, ukm) yg saya kenali (ada la dating 2-3x) telah kembali kerahmatullah smlm kerana barah (tak ingat lak barah apa). baru berusia 32thn. mmg dlm 2-3 hari saya teringat sgt kat dia. Al-fatihah utk arwah.

No comments: