Follower

Jom KLIK2

Feb 13, 2012

Sejuk perut saya




Ummi, ni kakngah masak utk abg caq ngan adik iman. kakngah masak nasi, sup, ikan, cendawan, ketam, terung. ummi nk rasa tak masakan kakngah. errmmm, sini la kakngah suap ummi sbb ummi selalu suap kakngah. abg caq makan sendiri ye. adik iman biar kakngan suap juga.



bab kakngah suap adik iman, saya melompat dr dapur. betul2 disuapnya ikan ke mulut adik dia. adik dia pun, tanak kecikkan ati kakak, gigit juga. mmg saya tak sempat nk ambik gambo dh, sbb adik iman dh 'tercekik' ekor ikan, wakakaka. en suami mmg tak caya kalau nk tinggalkan adik iman pd kakngah sbb dia ni berani tanggung, pernah suka2 dia angkat adik iman. huwaaaa...abg caq cool, mmg talent as abg sulung. lap u la ank bujang ummi. tak sabar tgu birthday dia sbb thn ni mmg special adiah utk dia.

4 comments:

ajumohit said...

Alolo comelnya disuapkan Adik dgn Ikan tu ye bada, ko kene jenguk2 skit kak ngah tu, hihihi kang dibuatnya Adik tu mcm barbie doll, siapa tak geram tgk baby tecit kan ;)

Mala Entily said...

kak ngah exitd sbb ada adik tu..:)

bada said...

ha'ah aju...itu la yg bapak diaorg selalu pesan kt aku, 'jgn tinggalkan iman kat kakngah'...

ikan plastik, kalau ikan betul...huwaaa, nagis dulu lah...

bada said...

itu la mala, kakngah dh lama 'request' adik, bila dh dpt mmg excited abis sbb sepupu dia sebaya ngan dia dh ada 2 adik...kehkehkeh...