Follower

Jom KLIK2

Feb 9, 2012

Kedai Makan...korang ada???



Ini utk stand by, ada lg 1 tong yg sedang digunakan. jumlah adalah 3. that 'y', saya takut masa kejadian tempoh hari. banyak2 kt umah sbb en suami skrg byk keje luar & blk umah lewat mlm, dia risau kot tetiba tgh masak saya kena call halim, ater nk GAS PATRONAS, mcm iklan tu...wakaka..

skrg ni tong xtra ni saya letak jauh2...jauh kt umah jiran aka adik ipar saya. reason yg buat saya letak situ, senang utk tukar gas kalau abis sbb saya mmg tanak angkat tong gas. 'gugirl' mcm saya tak sesuai angkat berat2...kuikuikui


kesimpulan, umah saya skrg mmg mcm2 stok ada. sejak saya dh xkeje ni, mcam 'segan' nk minta RM. bila minta rasa mcm bdk sekolah lak, ahaks. bukan xde cash tp ehem3x utk kegunaan sendiri, wakaka... stok paling byk skrg adalah dynamo :p

No comments: