Follower

Jom KLIK2

Jan 19, 2012

Kump. Wang Simpanan Pekerja






Godek2 website KWSP nk tgk akaun 2 utk register ke Tabung Haji TAPI tragis sbb 3x dh buat pengeluaran utk rumah maka bakinya tidak memberangsangkan. oleh itu, saya nk buat simpanan persaraan serendah RM50 <<-- itu je yg en suami approve, hihi sblm ni PTPTN pun approve :p ....Lg 1, penama pun saya lum buat lg. maka hendak settlekan bg org KWSP byk koje, hihi. jd mari kita reramai ge KWSP utk check simpanan kita, update penama dll. kalau tak faham, sila la call deme ye. Jgn tak tahu, hari sabtu pun KWSP beroperasi.

2 comments:

nUR_rOsALiNdA said...

Boleh update penama kat website jugak ye kak?

bada said...

tak pasti la dik...rasanya kena ge sana sbb dia nk cap jari tp nnt akak cuba dptkan infonye sbb plan nk ge kwsp gak ni.