Follower

Jom KLIK2

Jan 9, 2012

Ku Miliki Idaman Kalbu

Tajuk hari ini bukan tajuk lagu ye TAPI kalau ada composer nk buat tajuk lagu, silakan sbb saya belum patenkan lagi tajuk ni, hihi

Sambungan Cete ari tu, saya soping brg2 ni di tesco. teruja tak terganbar. iya la budjet approve dh lama cuma saya je tk beli.


test beli saiz kecik sbb risau tak leh masuk oven mil saya yg comel itu. loyan muffin itu saya beli sbb cik kak kita ni yg suh beli supaya cup cake saya akan jd cun. klau ikut sifat 'm' saya hentam letak paper cup atas dulang je, tak de 'acuan' nye.

pemukul telur tu, beli juga sbb nk pukul telur la, hihi. saya ambik yg plastik, harap2 boleh bertahan lama.





close up. mcm cantik la hujungnye, kehkehkeh...cayang lak nk guna.

misi melengkapkan peralatan kek akan diteruskan di tg malim je. itu pun mau makan thn baru saya soping lg, hahaha.


dan di tesco gak saya dpt satu benda ni, yg skrg ni "silau" di jari manis. ahaks...i dpt cincin idaman white gold gitew. simple aje designnye...kebetulan kedai yg tidak seglamour poh kong buat sale raya cina. jd la sbb sejak ada ank kecik, mmg tak de brg emas yg saya pakai. mak saya pesan, "ada ank kecik, tak yah pakai brg mas..dh la duk umah..nnt apa2 jadi..sian kat ank" <--- mak saya mmg byk pesanannye...kan org merompok/mencuri tak kira tempat & masa. minta dijauhkan la kejadian yg tak elok tu. oho..harga emas skrg RM187/gram...harga emas putih RM85/gram.


sekian, terima kasih.

No comments: