Follower

Jom KLIK2

Jan 6, 2012

Kitchen Design

Hari ni Jumaat, 5 Jan 2012. Bermakna dh 3hari anak2 saya ke sekolah. Rutin harian bermula 5.30am. si kecik Iman tidak meragam ketika ngantar abg & kakak ke sekolah. Smlm nye kes, time nk ge ambik abg & kakak, iman tgh tido nyenyek. Disbbkan risaukan abg & kakak terpaksa menunggu, tgk iman tido pun saya angkut masuk dlm kete. behave betul iman. wpun tido terganggu, dia diam je dlm car seat. syukur sgt ngan keadaan iman yg memahami situasi umi yg bekejar sana sini.



Mlm td terjumpa page ni. rasa tak sabar nk bikin kt umah. skrg kami laki bini mcm dh bosan dok umah sewa, hihi. tapi tak leh pindah lg sbb nk tgu agrement streamyx ni habis dulu, tak dpt blk lak deposit. kehkehkeh. itu alasan utk cukupkan budjet nk buat dapur dulu. skrg ni cari design je sbb en suami boleh buat. sib baik laki saya bukan 'tgn kayu', semua benda leh buat. paip, elektrik, automotif...semua dia leh bikin, saya order guna air liur je...hahaha







'bonus' ASB dh diagihkan. korang dh check ke???? start thn ni saya tak leh usik 'bonus' ASB sbb nk roling bayar pinjaman dia. ater teman dh tak bekorje, guna la apa yg ada, hukhuk...saib baik PTPTN en suami yg sanggup bayar <---- senyum lebo :)

6 comments:

kakngah said...

tak cek lagi pun...
dah tak meriah cam dulu. tu yg xder napsu nk cek kekekeke!!

bada said...

sama ngan aku, lin....selalu awal thn usha kodai omas...skrg NO MORE


hukhukhuk

KAMIHIDUP said...

teringin nak satu macam ni. :)

ajumohit said...

bagus laki ko byrkan PTPTN ko cik bada, suh byr aku nye skali ngeeeeeeeeeeeeeeee, nnti kalau dah siap KC ko, tepek gmbr kt sini tau

bada said...

KH...nk 2 pun boleh...bayo sendiri..hihi

bada said...

aju..dia kena bayo la sbb aku dok umah...mana nk korek duit..kehkehkeh

lambat lg projek kitchen ni..mau makan tahun..