Follower

Jom KLIK2

Jan 22, 2012

Errmmm...4bln + 'jem' <<< --- ????

bdk kenit ni dh berusia 4bln tp berkepit ngan ummi selama 13bln, dok dlm peyot lg kehulu kehilir dibawa kemana2. mcm skrg la. abah ckp, si kenit je anak ummi, hihi...vanga sbb 2 org lg ank abh...nk tido mlm pun ngan abh..nk baca buku pun ngan abh.

tak byk songeh bila bawa jln. asal 'ek', bg nen...sonang mak ko nk meronggeng. rintitan bdk kenit yg tak byk ragam, mlm td kami seisi keluarga layan lampu...bukan lampu LED kt i-city tp lampu kete kt hway.


cer tgk gambo ni ....

pandangan dr jambatan hulu bernam, berdekatan R&R hulu bernam. deretan kenderaan yg 'ketit2 semut' dihway yg mungkin berkelajuan 20/kmj. menghala ke utara. arah selatan, rasanya bangla sapu jln leh guling2 atas hwaysbb 15mnt baru ada sebiji kenderaan lalu, hahaha. bygkan kawan saya nk dtg rumah saya. call saya kul 11am dr shah alam, sampai rumah saya kul 4pm <--- 5jam tu. sian kawan saya tu, dh la ank kecik, mmg meragam la. selalu suami saya travel dr shah alam tg malim dlm 1jam 30mnt je. biras saya lak, dr tg mlm nk ke behrang 2020 ge beli ubat isteri@adik ipar saya demam. ge beli kt tg malim je ngambil masa 1jam. hway & jln biasa 'jem' luar biasa. kalau ikutkan, tg malim ke behrang 2020 dlm 15mnt je. suami saya, dr behrang 2020 ke behrang station, sepatutnya -+10mnt jadi 1jam ... bapak mak abis semua jem. syukur la kami sekeluarga tak termasuk sumbangan 'jem' sbb masa keje dulu, time cuti panjang mcm raya cina ni la saya blk kg sampai 1minggu tp skrg sbb dh tak keje. Lgpun dolu2 masa 4-5thn leps, kami pun dh rasa jem mcm tu :p saya & suami dh setuju utk blk kg smgoi bila cuti sekolah. masa tu dpt duduk kt kg lama2 disamping ank yg dh bersekolah mana leh cuti suka2 hati beserta belanjawan yg hanya ditanggung oleh en suami, hihi...


cete panjang pun xbest juga sbb dh 'basi', kejadiannye smlm...hihi. masing2 dh tahu pasal 'jem', melalui pelbagai chanelkan.



the curve???? ikia???? plazzzzzzzz.... (time dh tak keje@duit sendiri la diaorg ajak jln2 situ, hukhukhuk)

No comments: