Follower

Jom KLIK2

Jan 8, 2012

Anak Ku

Sejak 19hb Dec 2011, officially saya abis agrement as pekerja di Propel. Dan bermula weekend slps 19 tu, en suami akan bawa saya kuar berjln2 sbb katanya sian kt saya terperuk kt umah isnin - jumaat melayan ank2. syukur ngan rezeki kurniaan dr Nya, Amin. Jadi siang td, en suami bawa saya ke kuala selangor. Bukan saje2 jln la, ge melawat adik ipar saya di sana. sampai sana, kemain suka bdk2 jumpa sepupu diaorg.




Alhamdulillah...andaikata saya dikurniakan ank seramai ini. 6 org...ini ank si bada...yg itu pun ank si bada, hahaha. Dlm pic ni ada yg umur 6thn, 5thn 2 org kira kembar tu, 3thn 1 org, 2 thn 1 org & 1thn ada sorg. bersusun ank saya...TAPI ini hanya anggan2 je. usia pd thn ni lebih 3 series, tak lalu nk handle bby dh kot pas ni.


Ini la sepupu ank2 saya sblh suami. Nurinsyam Daniella (5thn), Amarsyam Adrian (3thn) & Amirsyam Ezryn (2thn). Momi & dedi diaorg ni sesama naik pelamin ngan saya 7thn lepas. ktorg naik pelamin 3 pasang tp yg 1 psg lg lum dikurniakan cahayamata & masih berusaha.



3org ni la ank 'tulin' saya. Akmal (6thn), Ilhaam(5thn) & Iman (1thn).


Aktiviti ke Kuala Selangor mmg tak de tgk kelip2 or makan seafood sbb kami blk hari. wpun blk hari saya sempat soping di tesco & sebey kain cotton pasang yg mmg cun melecun utk market KI81. kalau saya jd borong kain cotton tu, harap kwn2 sudi la melayan mata & bershoping ngan saya :) . Insyallah, harga yg bakal ditawarkan pun berpatutan. Nnt kalau dh borong, akan saya umumkan disini. masa soping kt tesco td, saya sudah dpt brg idaman saya. errrmmm...tgu utk next n3. hihi...sibuk nk hupdet juga kan...

No comments: