Follower

Jom KLIK2

Dec 2, 2011

Panggilan telefon, BOM !!!

errrk...terkezut tau. sibuk2 ngemas rumah sambilk dgr radio. berita radio nyatakan Polis Tapah dpt panggilan yg nyatakan terdpt sebiji bom pada salah 1 jambatan diantara Bidor & Tg Malim. gulp!!! Bidor - Tg malim??? itu 'jajahan' saya bekerja, dolu la sbb smlm 1st day saya abiskan annual leave sblm officially my last day with propel. bila dgr berita tu, kepala ni terus terfikir 'dh mcm dok kt obersi, m'sia dh xselamat". serius takut beb. Tapi dh kata dok umah kan, terkejut+risau= sekejap je la. bila en suami blk kerja, saya pun xcited cete hal BOM tu. rupenya bom tu diletak di salah sebuah jambatan KERETAPI diantara bidor-tg malim, yg saya ingat di hway. hukhuk...itu la, salah info boleh membahayakan kesihatan, huahuahua...apa2 pun saya still takut ngan ancaman mcm tu wpun last cete BOM ni, ia hanyalah panggilan palsu kerana mereka2 yg dibahagian siasatan bom bagai, tak jumpa pun BOM tu & yg KLIMIKSnye, si pemanggil yg buat panggilan PALSU sudah dikenalpasti. apasal la ko ni jahat sgt, dh nyusahkan semua org termasuk saya, susah hati ngan tiba2.



Korang baca detail kat SINI

No comments: