Follower

Jom KLIK2

Dec 14, 2011

New Born Baby

New Born Baby??? yang ari tu nye bby ler, hihihi





nk hupdet adiah yg bdk2 bujang Plus Slim bit, samada saya akan dpt bby boy or girl.
saya ni pesen malas nk tuntut janji. masa last day di Propel, bdk Daus (ehem, mcm nama bdk AF lak) dtg kt meja saya bg bungkusan. saya pun buat muka 'suprise', hahaha.
dpt selai romper with 1pair sarung kaki tgn.



Yang ini lak, hadiah dr geng petugas lebuhraya utk new born bby. Ni geng yg selalu meronda dihway. kalau korang perasan, selalu naik "lori" warna oren yg berlegar2 dlm hway disemenanjung malaysia. Diaorg bg beg diaper+beg susu. errmm, beg diaper tu ok la TAPI beg susu?? buat masa skrg Ariff Muhammad Iman TIDAK perlukan beg susu :). Sangat suka ngan beg ni sbb kalau nk beli sendiri confirm en suami tak approve sbb saya dh byk sgt beg. jd dh org bg ni, very2 the suka la kan. jenis simple dimple yg saya rasa mahal juga harga beg ni. masih tersadai belum digunakan :P


Geng pejabat Propel lak, en supervisor bg RM 20 sbb tak dpt nk melawat saya semasa berpantang. dlm ramai2 org opis/pejabat HANYA sorg tu je la. Partner saya?? jgn kata nk bg apa2, dtg melawat pun idak...hihi, xmengharap pun...

kawan UEM dulu pun dtg melawat saya, kan lin kan :) siap bg adiah romper & sock utk Ariff Muhammad Iman


Geng biz on9@penyewa umah saya dulu pun dtg gak melawat siap bg adiah.


Rezeki org baru byk juga la cuma tak dpt nk hupdet dgn gambar. Dpt cash ratus2 pun ado :) kang kata riak lak, ahaks.


Cete2 adiah ni,ada lak yg ingat saya mengharap adiah org lak kan. bukan begitu. tidak pun niat ingatkan wang ringggit--->> adiah tp INGATAN kawan2 utk mengucapkan TAHNIAH kpd new born bby mmg dihargai.


Note
selama 4thn menjadi warga UEM dan terhasil 2org ank UEM, kawan2 opis sgt xcited bila ada new born bby. siap buat collection utk beli hadiah pd siapa yg dpt bby baru wpun org tu dpt bby yg ke5. Namun diopis baru, situasi begitu TIADA. tidak kesepakatan pun. itulah agaknya akibat bekerja ditempat yg sama dlm tempoh belas2 tahun...hukhuk

No comments: