Follower

Jom KLIK2

Dec 28, 2011

Layan pic ye kengkawan

Hai makcik & pakcik semua. Iman skrg dh 3bln 1 minggu. Skrg ni Iman dlm proses menajamkan skill meniarap. Iman nk cepat besar, leh tlg abh, umi, abg caq & kak ngah nnt.



Iman mmg suka 'makan' penumbuk. wpun org lain suka isap jari, bg iman jari tu kurang 'perisa'. Jd bila iman 'makan' penumbuk, mungkin iman leh kenyang. umi & abh selalu marah iman buat mcm ni, tapi apakan daya, iman nk mc'd pun xdpt sbb umi ckp, "iman, umi mkn dulu beger ni...nnt bila iman nenen, iman dpt la rasa mc'd". leh umi buat iman cengitu. nk jd ank soleh katakan, iman 'gelak' apa yg umi ckpkan. bab gelak lak, iman akan sentiasa gelak wpun time tu umi marah iman. smlm umi 'berbulu' ngan iman sbb iman tanak tido dlm buai. iman gayat la umi disamping bila tido dlm buai, iman xleh nk kepit bawah tiak umi. itu yg buat iman nagis mcm kena libas ngan getah paip. iman suka juga bila meraung mcm tu sbb last2 umi tido ngan iman. dpt juga iman polok2 umi time siang2 hari.


tgk, apa umi buat kt iman. umi tampal cool fever wpun iman x fever. kesnya, 1hari sblm blk kg iman kena cucuk 3bln. jd umi takut abh akan kansel plan blk kg kalau iman demam, itu yg umi tampal benatang ni. iman tak kisah apa umi nk buat. iman kan ank umi. iman nk jd ank yg soleh. Amin

see!!! gagah perkasa kan. abh suka candid gambar iman. iman malu le abah. nnt awek iman tgk. iman suka mandi. skrg dh 3x sehari. pagi je air suam, itu pun tgk kerajinan umi jerang air kalau idak umi tibai air paip je. waktu tghari mmg wajib mandi, sbb skrg cuaca panas. masa dikg tok ari tu, umi lupa nk mandikan iman. sib baik tok remind umi, "da, bukan ank hg ni dh mandi 3x sehari ka?".



makcik2 & pakcik2 semua, ini gambar iman the latest. umi snap ptg smlm. bila pakai baju ni, abh ckp iman, "bdk katak". iman tahu la byk gambar kata, kuang...gadek2...umi suka cium muka iman, sampai kdg2 ada bau liur basi...bukan umi nye tapi iman yg punya.


ok la, makcik2 & pakcik2..sampai sini coretan iman setelah usia mencecah 3bln 1minggu. iman nk wish, happy birthday pada kakak kesygan iman yg telah mencecah usia 4thn pd 18 dec ari tu. Iman sayang kakak Ilhaam. Iman sayang abg Akmal. Iman sayang abh. dan Iman paling paling paling sayang adalah umi. :)

2 comments:

ajumohit said...

Comeynya iman, geram tgk si tembam ni Sekejap je dah besar kan bada

bada said...

tq auntie aju..

bila jaga sendiri terasa cepat benor bdk ni besar..hihi