Follower

Jom KLIK2

Dec 5, 2011

Cheese Cake



Hari ni bfast cheese cake, disamping roti cicah kuah gulai mlm td. bambam la saya pas ni.


cheese cake ni mmg jd paveret as buah tangan kalau ge kl. dolu2 selalu beli kat jj wangsa maju tp sbb smlm ge giant batu caves, jadi borong kat situ je la. selalu 1 biji dh cukup tp sejak anak2 dh besar, 2 ketul pun sipi2 je tinggal utk dimakan pg ni. nampaknya anak saya dh besar.

saya pernah buat cheese cake. mmg kejap je abis, nak buat terkial2...ingat nk kena buat blk la sbb anak2 dh pandai request nk makan itu dan ini.

2 comments:

NinaAz said...

pergh..pepagi dah baham cheesecake.. hehe... tinggi kalorinya itu :)

ARIFFDA said...

hihi...sekali sekala... 2 biji cheese cake abis dlm masa 2 hari..bambam... :)