Follower

Jom KLIK2

Dec 26, 2011

Birthday Ilhaam - 4thn

18 Dec ari tu, genap 4thn ariffah nur ilhaam binti ariffin. tak de 'party liar' besar2an, hanya sekadar bwa anak2 melayan tekak. birthday girl nk makan mc'd...kami layan mc'd yg baru dibuka di Simpang, Taiping. Birthday juga request Barbie. Saya mmg tak suka ank patung mcm Barbie sbb mcm idup je kan tapi bila birthday girl dh meroyan ngan Barbie, terpaksa la abhnye beli. Jadi kami bawa di ke JJ Bukit Tinggi (no pic coz manusia ramai benor masa soping + iman tanak dok stroler sbb nk berkepit ngan umi sementara abh melayan birthday girl n abg caq cari hadiah). Gugirl Ilhaam dh 'mabuk' sbb tgk byk benor Barbie set. jd abh bg permission 1 hadiah -+ RM 60. suka benor dpt idaman hati & inilah 1st ank patung yg ktorg beli utk dia, hihi. Sya memesan pd ilhaam, " jaga set barbie ni & thn depan akan dpt set lain TAPI kalau tak jaga set ini, mmg CONFIRM thn depan takkan dpt BARBIE lg". Ujung minggu ni baru nk buat kek birthday utk ilhaam.


dh beli utk birthday girl, bdk x birthday pun dpt adiah juga. nk fair2 utk 2 beradik, abh approve juga 'mainan' abg caq RM60. wayarles jostik (den tak tahu nk eja, kehkehkeh).


adik iman lak, tak de dpt adiah RM 60 wpun 18 dec tu dia genap 3bln. adik iman hanya dpt 'gigit' & cing2x...mainan jer


umi dia pun dpt budjet dr abh juga :) TAPI sbb dh lewat ptg masa tu maka abh pospont another day utk soping 'brg' umi. ring...ring...ring... :) tesco bkt beruntung pun ade Poh Kong, hahaha...


abh lak soping sendiri nnt, kalau semua ikut mmg tak sempat derrr...

errmm....summary story about us. layan je la gombo yg kualiti yg kurang memuaskan :)






No comments: