Follower

Jom KLIK2

Dec 5, 2011


Ank dara kecik ni sakit mulut. Jd mata ikan gitew. Sian kat anakanda ni, umi pun buat la bubur nasi daging.


Bubur nasi daging nama diberi. Kaedahnya, lebihan nasi mlm tadi dicampur daging hancur, direbus sampai lumat<--- mcm bubur bby tu. tambah lobak & garam sikit je sbb org sakit mulut. Anakanda ni pun makan la semangkuk, standard bdk yg baru nk masuk 4thn. Yang makan tak reti berenti, sampai saya kena stopkan dia makan, bdk yg dlm pic dibawah ni.
Mmmg laju la dia makan. Org tak sakit mulut. hihi


sekali sekala ubah menu makanan diaorg. asyik nasi putih je. tghari ni still kena masak nasi putih sbb en suami keje di tg malim. kalau dia ke shah alam, tak yah saya masak lunch ni...dasar umi yg sgt 'rajin'.... :=)

2 comments:

ajumohit said...

lahai sian kakak, moga cepat elok ye..
ni alamat dia bada,
Location (Tel 603 7628 8888) - MAP
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6 Jalan 19/1
46300 Petaling Jaya
Selangor Darul Ehsan
Malaysia
www.pureen.com.my

mmg sesak tp berbaloi utk adik ipar aku tu hehehe

ARIFFDA said...

ala aju...bila thn lak aku nk ge kl, hihi...tp tq...nnt aku akan selalu menebeng kt blog ko sbb ko selalu update pasal sale...hihi