Follower

Jom KLIK2

Dec 10, 2011

6thn kawin...1st time MASAK lauk ni






Mcm tak logik je kan, telur dadar baru 1st time masak sejak kawin. confirm tak caya, hikhikhik








TAPI








kena juga caya









SEBAB













kt dlm telur dadar ni ada isi yang nama didaftarkan dlm list resepi sbg TELUR BUNGKUS. en suami yg masak sbb my lil boy tanak 'berjauhan' ngn umi. 'chef stering' masak kan, janji kitaorg tak kebuluran. tekak saya mmg leh terima TAPI anak2, mmg tak pndai makan. last2 deme minta ikan goreng. huhu...masak 'telur dadar' ni sbb dlm esbok ikan out of stok. nampaknya sok, sesubuh kena ke pasar. bukan saya yg ke pasar tp en suami, maklum la saya kan dh 'patah sayap'. lg 1week, bakal dpt kenari-nari...alhamdulillah :)



note: saya dpt sedang 'kemaruk' lagu "tuhan berikan aku cinta".... :)

2 comments:

NinaAz said...

saya suka sgt telur bungkus!! ;)

bada said...

iye ke nina??? musti pandai masak :)