Follower

Jom KLIK2

Nov 17, 2011

UPSR 2011

assalamualaikum
hari ni, result UPSR 2011 keluar
dupdap...dupdap mak ayah bdk2 yg UPSR
anak2 UPSR?? releks
berdasarkan pengalaman 18thn lepas
hihi


time saya dulu, UPSR ni
tak mencabar langsung
dlm pala, tak de fikir nk kemana2 utk sambung form 1 kecuali ke sek. men. dekat ngan umah
ntah apa2 kan. saya sek. kg
TAPI semua exam sek. asrama saya ambil
teringat 1 kes.
kroni saya nk tlg masukkan ke sek. agama berasrama di kuala kangsar
so informer yg nk tlg ni inform pd org yg leh rekemen masuk ke situ
CONFIDENT je informer ni bg nama saya kt org rekemen
saya pun xcited gak nk masuk sek. asrama
exam kemasukan tetap saya ambil, cuma nk lg CONFIDENT, guna org dlm gitew
bila result kemasukan sek, nama saya tak ada
so mcm pelik la sbb kabel saya mmg besar dabak
pelik!pelik!pelik!
tetiba si informer baru tanya nama saya kt mak
hahahaha, kita ketawa dulu
rupenye informer bg nama NENEK saya pd org kabel besar tu
HANTU betui, nenek saya dh dlm kubur, confirm tak ada nama tu dlm senarai kemasukan
itu la, kalau nk sesuatu ngan jln singkatkan.
SYUKUR juga tak dpt situ, sbb saya dpt ke Sek. Men. Abu Bakar Al-Baqir

tak sia2 sek harian dr form 1- 5 sbb utk SPM 98, dpt juga Best Student Akaun, mantop dgn kembangan idung.
yang PASTI, UPSR saya mmg sipi-sipi....1A...3B...saya ambik byk B sbb nama saya kan B...wakakaka



utk bebdk yg tgh ambik result tu, yg dpt CEMERLANG...TAHNIAH
yg dpt sipi2/kurang sikit, jgn sedih sbb perjalanan masih jauh-termasuk diri saya dulu.
UPSR satu permulaan, masih ada PMR & SPM...nk mantap lg STPM
kalau tak berjaya ke sek asrama, tidak mengapa...kakak pernah lalui
kakak kau ni, nk muda la katakan...hahaha

2 comments:

KAMIHIDUP said...

good luck untuk semua calon UPSR!

ARIFFDA said...

yes...good luck 4 their future...HIDUPKAMI...hihi..KAMIHIDUP